BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI ODAMIZ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.

• 06.11.2019

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Senatosu’nun son toplantısı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) ev sahipliğinde Bozüyük’te gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş başkanlığında düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül Özbay, Prof. Dr. Hanife Mut ve Prof. Dr. Harun Mindivan ile senato üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Taş, senato toplantılarına ilçelerin ev sahipliği yapması yönünde aldıkları karar neticesinde Bozüyük’te olduklarını belirtti.  Rektör Taş, toplantıya ev sahipliği yapan Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra Levent’e, yakın ilgileri nedeniyle Bozüyük Kaymakamı Sayın Hasan Yaman ile Bozüyük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve toplantının düzenlenmesinde emeklerinden dolayı Bozüyük Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aykut Ekinci’ye teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

06.11.2019

• BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI  ODAMIZ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ.