Haber Arşivi

İZLEME VE DEĞERLENDİRME SİSTEMİ PROJESİ (İZDES 2) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 09.12.2019
  • bozuyuktso

İzleme ve Değerlendirme Sistemi Projesi (İZDES 2) kapsamında yapılacak toplantı için Bilecik'e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Başta emniyet, asayiş olayları olmak üzere terörle mücadele, trafik, uyuşturucu, göç, afet ve acil durumlar gibi, vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren, onların günlük hayatına doğrudan dokunan önemli bir faaliyet alanımız var. '' dedi.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, ''İZDES 2'' toplantı öncesi Bilecik Valiliğini ziyaret etti. Vali Bilal Şentürk ile Vali Yardımcıları ve İçişleri Bakanlığına bağlı Kurum Müdürleri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Çataklı, Valilik Şeref defterini imzaladı. 

 

Vali Şentürk, Bakan Yardımcısı Çataklı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Valilik makamında bir süre görüştü. 
Bakan Yardımcısı Çataklı daha sonra Vali Şentürk ve İçişleri Bakanlığı merkez birimlerinin Daire Başkanlarından oluşan heyet ile birlikte İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'da, emniyet-asayişten trafiğe, uyuşturucudan nüfusa, göçten AFAD'a çalışmalarla ilgili İçişleri Bakanlığına bağlı Kurum Müdürleriyle bir çalışma gerçekleştirdi.

 

Toplantının ardından İçişleri Bakanlığının gerçekleştirdiği faaliyetlerini basın mensuplarıyla paylaşan Bakan Yardımcısı Çataklı, İZDES kapsamında illere ziyaretlere gittiklerini ve sorun, istek ve tedbirleri yerinde incelediklerini ifade etti. 

 

"Başta emniyet, asayiş olayları olmak üzere terörle mücadele, trafik, uyuşturucu, göç, afet ve acil durumlar gibi, vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren, onların günlük hayatına doğrudan dokunan önemli bir faaliyet alanımız var." ifadesinde bulunan Bakan Yardımcısı Çataklı, şunları kaydetti:

 

"Bu alanda Bakanlık olarak yoğun bir çaba, gayret içerisindeyiz. Yürüttüğümüz bu hizmetleri olabildiğince hızlı, verimli, etkili, vatandaşın da katılımını sağlayarak yürütmek gibi temel amacımız da var. Hizmetlerin yürütülmesiyle ilgili, illerimizdeki durumu bir gözetmek, gerek Ankara'dan illerimize yönelik mesajları yerinde iletmek, mahallindeki arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerini doğrudan, yüz yüze almak, varsa onların iyi uygulama örneklerini tespit ederek ülke çapında yayılmasını sağlamak, alınması gereken ilave tedbirler varsa onları mahallinde değerlendirmek üzere bir İzleme ve Değerlendirme Sistemi'miz var. Birinci aşamada tüm illerimizi tamamlamıştık, bu yıl da ikinci aşamasına başlamıştık."

 

İkinci aşamadaki sistem çalışmasını anlatan Bakan Yardımcısı Çataklı, merkez birimlerinden heyetle illeri ziyaret ettiğini belirtti. 
Ziyaret kapsamında birinci gün ilgili birimlerle değerlendirme yapıldığını belirten Bakan Yardımcısı Çataklı, ikinci gün de toplu bir değerlendirme ve STK temsilcileriyle toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. 

 

Bakan Yardımcısı Çataklı, "Amacımız yaptığımız çalışmaların mahalline nasıl yansıdığı, ilave nasıl bir tedbir almamız gerektiği, var mı bir aksaklığımız eksikliğimiz, vatandaşımız bunu nasıl değerlendiriyor, biraz empati yaparak, biz konuşarak değil, onları dinleyerek bir değerlendirme yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu. 

 

Toplantıya, İçisleri Bakan Yardımcısı Sayın İsmail ÇATAKLI, Bilecik Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK , Resmi Kurum temsilcileri, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Sanayi Kuruluşlarının temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

 

Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

 

Kaynak: www.bilecik.gov.tr

 

 

07.12.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • İZLEME VE DEĞERLENDİRME SİSTEMİ PROJESİ (İZDES 2) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • İZLEME VE DEĞERLENDİRME SİSTEMİ PROJESİ (İZDES 2) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç