Haber Arşivi

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI M.TALAT BAKKALCIOĞLU MECLİS TOPLANTIMIZA KATILIM SAĞLADI.

  • 13.12.2019
  • bozuyuktso

Odamızın Aralık ayı olağan meclis toplantısı Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu’nun katılımları ile gerçekleşti.

 

Meclis toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu Odamız Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katılım sağladı.           

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent konuşmasında;

 

Sayın Belediye Başkanım Aralık ayı olağan oda meclisi toplantımıza hoş geldiniz, onur verdiniz.

Sayın Başkanım şahsınızın da kuruluş çalışmalarında bizzat içerisinde yer aldığınız Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamız 1994 yılında 300 kadar sanayici ve işadamımızın girişimleri ile kuruldu. Yıllarca Belediyemize ait iş hanının 170 metrekarelik bir ofisinde çok daha mütevazi ve kısıtlı imkanlar ile hizmet verdik. Bugün ise içinde bulunduğumuz yeni hizmet binamız ile çok şükür üyelerimize toplam 2.000 metrekarelik bir alanda hizmet verebilir hale geldik. Bu süreçte emek vermiş, hizmet etmiş tüm Başkan ve Yöneticilerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek isterim. dedi.

 

Levent, Odamız faaliyetleri ve genel durumu hakkında da bilgiler verdi.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine verdiği;

Şirket kuruluşları, İş makinesi tescilleri, Kapasite raporları tanzimi vb. Yasal hizmetleri yerine getiriyor, Üniversitemiz başta olmak üzere Meslek Yüksek Okullarımız, İlçemizdeki Meslek Liseleri başta olmak üzere Eğitim Kurumlarımız ile de ortak projelerde yer alıyoruz destek oluyoruz birlikte çalışıyoruz. Bilecik Valiliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları, Şeyh Edebali Üniversitesi ile birlikte KÜSİ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Programlarını, İş-kur İl İstihdam ve Girişimcilik programlarını ortak yürütüyoruz. KOSGEB, Kalkınma Ajansı gibi kurumları üyelerimiz ile buluşturuyoruz. Bilgilendirme toplantıları, Sektör toplantıları TOBB Meybem A.Ş. ile ortaklaşa mesleki belgelendirme programları, Fuar organizasyonları, Kişisel ve Kurumsal eğitim programları ile birlikte Sosyal sorumluluk anlamında da başta eğitim olmak üzere çok yönlü çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Üniversite öğrencilerine burs programlarımız, Eğitim ve Sosyal yardımlarımıza her yıl olduğu gibi devam ediyoruz.

 

Başta Bozüyük Belediyemiz olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Ekonomik Gelişim ve Ortak Sosyal fayda sağlayacak tüm programlarda ortaklaşa uyum içinde çalışmayı arzu ediyoruz. Dedi.

 

Odamızı Ziyaret sırasında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

 

Yıllarca Belediyenin Vizyon ve Misyonunda Sanayi kelimesinin yer almadığını belirterek “biz ilk kez stratejik planımıza, hazırladığımız performans planımıza, bütçemize ve vizyonumuza sanayi kelimesini koyduk. Aslında bizim önceliğimiz sanayi. Biz bir tarım kenti olmadık, olamayız. Hayvancılık yoğun olarak kırsalımızda vardı, oda örneğin 1983 yılında 38 bin olan büyük baş hayvan sayısı şu anda 3-4 binlere düşmüş. Çok büyük bir yıkım var. Tarım olarak da zaten çok verimli toprakların olduğu bir bölgede değiliz. Bizim ilçemiz bir sanayi kenti birde onun alt yapısını oluşturan esnaf ve küçük sanayimiz var. Onun için 1. önceliğimiz; ‘Biz Bozüyük’ü neyle tanıtırız, biz Bozüyük’ü neyle analım’ derken özellikle bizim dönemimiz boyunca Bozüyük’ün sanayi kenti olarak anılması, hedefimiz o”. Bizim organize sanayi bölgemiz var ama bu bölgemize Bozüyük’ten su gitmemiş, bunu planlarımıza aldık” diyerek organize sanayi su projesi, Su indirimi projesi, Can Suyu Projesi, hal bölgesi katlı otopark yapımı ve meydan düzenlemesi, Bozpark, Engellilerin ihtiyaçları gibi önemli konularda bilgi verdi.

 

Belediyenin 2020 yılı için çalışma takvimi hakkında da bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu toplantı sonunda Oda Başkanı ve üyelerine teşekkür ederek TSO Başkanı Buğra Levent ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Program sonunda Oda ziyareti anısına Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu’na plaket takdim etti.

         

           Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

 

 

12.12.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI M.TALAT BAKKALCIOĞLU MECLİS TOPLANTIMIZA KATILIM SAĞLADI.
  • BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI M.TALAT BAKKALCIOĞLU MECLİS TOPLANTIMIZA KATILIM SAĞLADI.
  • BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI M.TALAT BAKKALCIOĞLU MECLİS TOPLANTIMIZA KATILIM SAĞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç