• 25.12.2019

İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçtiğimiz aylarda atanan Sn Ömer Koparana hayırlı olsun sebebiyle Oda Yöneticilerimiz İlçe Emniyet Müdürümüzü makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette Oda Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra Levent ile beraberinde hazır bulunan Meclis Üyelerimiz İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Koparan’ı makamlarında ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürümüze hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Ziyaret sırasında İlçe Emniyet Müdürü Ömer Koparan İlçe Asayişi hakkında Odamız Yöneticilerini bilgilendirdi.

Ziyaret sebebi ile çok memnun olduklarını belirten Ömer Koparan, Mehmet Doğan Tunç ve Buğra Levent ile birlikte Meclis Üyelerimize teşekkürlerini sundu.

Program devamında yine İlçemize yeni atanan Vergi Dairesi Müdiresi Sayın Şerife Madencan Uslu ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında Şerife Madencan Uslu mesleki geçmişinden bahsetti ve Bozüyük Vergi Dairesinde Müdür olarak göreve başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Görüşmeler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT İlçemiz Bozüyük’ün Genel durumu Ticari ve Sanayi yapısı hakkında  bilgiler verdi.

Vergi Dairesi Müdiresi Şerife Madencan Uslu yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu belirtirken ziyarete son verildi.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

24.12.2019

• ODAMIZ YÖNETİCİLERİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.