Haber Arşivi

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ODAMIZ ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

  • 30.12.2019
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamlığı ve Odamız organizasyonunda Bozalan Köyü ile Karasu mevkisi arasında gerçekleştirilen yaklaşık 9 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleşti.

 

 Bozüyük ilçesinde, kentin tarih ve turizmde ön plana çıkması amacıyla devam eden çalışmalar kapsamında 9 kilometrelik doğa yürüyüşüne, Vali Bilal Şentürk, Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve Oda Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Çetin ve Erdinç Gesge, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu ve üyeleri, Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Nadir Koparan ve üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.  

 

Karasunun çıkış noktasından ve yürüyüş güzergahı üzerindeki balık üretim tesislerinde incelemede bulunan Vali Şentürk ve beraberindekiler, doğa ile iç içe yürümenin yanında tarihi mekanları ve coğrafyadaki zengin bitki örtülerini görme imkanı buluyorlar. 

 

Vali Şentürk, gerçekleştirilen etkinliklerle, insanların daha rahat istifade edebileceği ve doğa harikası güzelliklerden yararlanabileceği mekanları turizme kazandırmayı planladıklarını ifade etti.

 

 

           Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

 

 

28.12.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ODAMIZ ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
  • DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ODAMIZ ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
  • DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ODAMIZ ORGANİZASYONU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç