Haber Arşivi

"İMALAT SANAYİ SEKTÖRÜNÜN MESLEKİ EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİ YOLU İLE DESTEKLENMESİ" BEBKA PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI

  • 11.12.2019
  • bozuyuktso

 Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) 2019 yılı Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı    " İmalat sanayi Sektörünün Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Yolu İle Desteklenmesi" başlıklı projenin açılış ve lansman toplantısı, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda, projenin tanıtımı yapıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik İşkur İl Müdürlüğü, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilecik BEBKA Koordinatörlüğü, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Bozüyük Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilimizin diğer daire amirleri ile Fabrika/İşletme temsilcileri ve Okul Müdürlerinin katıldığı toplantıda, okulun genel tanıtımı yapıldı.

Başarıları, uyguladığı ve uygulayacağı projeler hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Okul Müdürü Yusuf ÖZCAN, Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Mahmut DEMİR, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT, BEBKA Bilecik Koordinatörü Banu Çiçek Güngördü birer konuşma yaptılar. Ayrıca, Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI' nın gönderdiği kutlama mesajı da okundu.

Konuşmalarda, İlimiz ve İlçemizdeki imalat sanayi sektörünün içinde bulunduğu durum, insan kaynakları gerekliliği, yetişmiş nitelikli teknik eleman ihtiyacı, mesleki eğitimin sorunları, mesleki eğitim ve istihdam ilişkisi üzerinde duruldu. Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin uygulayacağı bu projenin, sorunların giderilmesi üzerindeki katkısı tartışıldı.

Proje Koordinatörü Tuncay ÇETİN tarafından da proje uygulama sürecine ait bilgilendirme sunumu yapıldı, proje ayrıntıları ile ilgili sorular cevaplandırıldı. Proje ile Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yaklaşık 800.000 TL hibe edilecektir. Bu hibe ile okula "Teknoloji Odaklı Sürekli Eğitim Merkezi" kurulacak, yeni makineler, cihazlar, ekipman, araç ve gereçler ile teknolojik simülasyon yazılımları satın alınacak, yetişkin, öğretmen ve öğrenci eğitimleri verilecek, yurtiçi teknik gezi ve gözlem faaliyetleri gerçekleştirilecektir.

  • "İMALAT SANAYİ SEKTÖRÜNÜN MESLEKİ EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİ YOLU İLE DESTEKLENMESİ" BEBKA PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI
  • "İMALAT SANAYİ SEKTÖRÜNÜN MESLEKİ EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİ YOLU İLE DESTEKLENMESİ" BEBKA PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç