• 02.03.2020

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, Bozüyük de baba evine geldi. Uzman Çavuş Ertemiz, “Sağlığıma kavuşup yeniden birliğine teslim olacağım” dedi.

Kırklareli Lüleburgaz 65’inci Mekanize Piyade Tugayı'nda görevli ve 7 aydır Suriye'de geçici görevde bulunan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, 36 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanarak Hatay'da tedavi altına alındı. Uzman Çavuş, ardından ambulansla Bozüyük'teki baba evine getirildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcıları Veli Çelik, Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Kısmet Turan ve İbrahim Bağ katıldılar.

02.03.2020

• İDLİB’TE YAPILAN HAİN SALDIRI SONUCU YARALANAN ASKERİMİZ UZMAN ÇAVUŞ AYHAN ERTEMİZ’E ODAMIZ YÖNETİCİLERİ ZİYARETTE BULUNDU