HERKES BİLMELİ Kİ VATANDAŞI MAĞDUR EDENLERE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ

• 13.03.2020

Ortaya çıkan yeni tip corona virüs (covid-19) isimli virüs salgını sonrasında bazı işletmelerin söz konusu durumu kullanarak ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği şikayetleri tarafımıza ulaşmaktadır.
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak “Corona Virüsü’nü fırsat bilerek ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı Odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız”
Buğra LEVENT
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası
TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Başkan Yrd.

• HERKES BİLMELİ Kİ VATANDAŞI MAĞDUR EDENLERE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ