Haber Arşivi

ÜYELERİMİZ İÇİN NEFES KREDİSİNİ BAŞLATTIK

  • 30.04.2020
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Covid-19 salgını döneminde üyelerinin ekonomik ve ticari faaliyetlerine destek olmak amacıyla başlatılan TOBB Nefes Kredisini görüşmek üzere Bozüyük Denizbank Müdürü ile bir araya geldi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen görüşmede Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Denizbank Bozüyük Şubesi Müdürü Gamze Ersöz ile bir araya gelerek Nefes Kredisi başvuru süreçleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TOBB Nefes Kredisi’nin işleyişi hakkında kendisini ziyaret ederek bilgi veren Denizbank Banka Müdürü ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Covid-19 salgını döneminde Odamız üyelerinin ticari ve ekonomik faaliyetlerini yürütmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. TOBB Nefes Kredisi KOBİ’lerimizin ihtiyaç duyduğu finansmanı; yıllık 7,5 gibi uygun bir faizle ve Ocak 2021’de başlayacak ödeme planlarıyla sunulmasını bu olağanüstü dönemin en az zararla atlatılması için çok önemli ve etkili buluyoruz. Bu anlamda Bozüyük Denizbank Şube Müdürü ile bir araya gelerek üyelerimizin Nefes Kredisinden maksimum düzeyde faydalanması için üzerimize düşen göreve ve işbirliğine hazır olduğumuzu Banka Müdürümüze ilettik. Banka Müdürümüzden üyelerimizin başvuru süreçlerinde gereken kolaylığın gösterilmesini özellikle rica ettik. Bu dönemi el ele vererek işbirliği içerisinde en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum.” diyerek Denizbank Bozüyük Şube Müdürüne gerçekleştirdikleri ziyaret ve işbirliği için teşekkür etti.

 

Değerli Üyelerimize  duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

  30.04.2020
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ÜYELERİMİZ İÇİN NEFES KREDİSİNİ BAŞLATTIK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç