TOBB MARMARA BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

• 15.05.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkanlığında Marmara Bölgesi Toplantısı gerçekleştirildi. Oda Yönetim Kurulu Başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Bölgemiz sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşüldü. Bu zorlu süreçte Oda üyelerimiz ve ekonominin ayakta kalması için görüşülen toplantıya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Buğra Levent katılım sağladı.

15.05.2020

• TOBB MARMARA BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.