COSME PROGRAMI KAPSAMINDA AÇILACAK ÇAĞRILAR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

• 28.08.2020

Sayın Üyemiz,

T.C. Bozüyük Kaymakamlığı İlçe Yazı işlerinin 21.08.2020 tarih ve E.2179 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;

31 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 14:30 da "Cosme Programı Kapsamında Açılacak Çağrılar Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleşeceği bildirilmiştir.

Konu ile ilgili yazı ekte verilmiş olup, Toplantıya katılmak isteyen kurum ve kuruluş temsilcileri katılımcı bilgilerini (isim, kurum ve e-posta adresi) 28 Ağustos 2020 Cuma günü mesai saati bitimine kadar cosme@kosgeb.gov.tr adresine bildirerek kayıt olabilirler. Toplantıya erişim detayları kayıt olan katılımcılarla paylaşılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.