ERİŞEBİLİRLİK ÖDÜLLERİ HK

• 06.11.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 04.11.2020 tarih ve 9499-54 sayısı ile Odamıza iletilen yazıda,

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2020 Erişilebilirlik Yılı kapsamında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde erişilebilirlik alanında çalışmaları olan gerçek kişiler, kamu kurum ve kuruluşları ile kamu ve özel hukuk tüzel kişilerinin; engelli bireylerin sosyal ve ekonomik hayata katılımına ve kamu hizmetlerinden yararlanmalarına katkı sağlayan proje, uygulama ve hizmetlerini kamuoyuna duyurmak, ayrıca erişilebilirlik alanında yapılabilecek çalışmaları teşvik etmek amacıyla "Erişebilir Tasarımlar ve Ürünler, Erişebilir Dijital Uygulamalar, Erişebilir Kamu Kurum ve Kuruluşları, Erişilebilir Üniversiteler, Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri, Erişilebilir İşyerleri, Erişilebilir Sosyal Sorumluluk Projeleri, Erişilebilir Alanında Bilimsel Çalışmalar ve Projeler, Erişilebilir Meyda İçeriği" katagorilerinde "Erişilebilirlik Ödülleri" verileceği bilgisi verilmektedir.

İlgi yazı ekte verilmiştir.

Erişilebilirlik Ödülleri için gerçek kişiler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu ve özel hukuk tüzel kişileri ile kişilerin 20 Kasım 2020 tarihine kadar https://erisilebilirlik.ailevecalisma.gov.tr/ adresinde yer alan online başvuru formunu doldurarak müracaat edebilecekleri ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.