E-TİCARETE E-KLAVUZ EĞİTİM PROGRAMI

• 06.11.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odamıza iletilen 30.10.2020 tarih ve 9389 sayılı yazıda,

11 Kasım 2020 tarihinde planlanan "E- Ticarete E- Klavuz Eğitim Programı"na 5 hafta boyunca zengin bir içerikle istifadenize sunulduğu bildirilmiştir.

E- Ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik-taşıma hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alındığı programın en az %70'ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikası gönderilecektir.

Tüm detayları ve katılım linkini http://webinar.tobb.org.tr adresinde bulabilirsiniz.

Kayıt linklerinde istenen bilgilerin doğru girilmesi sertifikaların sizlere doğru şekilde ulaştırılması bakımından önem arz etmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.