KOBİ'LERE DESTEK PAKETİ

• 12.11.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 27.10.2020 tarih ve 9295 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından yapılan ortak açıklamaya göre KOBİ'lere yönelik 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paketi hayata geçirildiği bildirilmiştir.

Mikro İşletmeler Destek Paketi ile KOBİ'lerin başta maaş ve kira ödemeleri olmak üzere; temel maliyetlerinin karşılanması böylelikle finansman ihtiyaçlarını giderilmesiyle beraber nakit desteği sağlanarak tedarikçileri ile aralarında nakit akışının korunması hedeflenmiştir.

Konu ile ilgili detay yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.