TURİZM SEKTÖRÜ DESTEK PAKETİ HK

• 12.11.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 19.10.2020 tarih 8993 sayısı ile Odamıza iletilen yazıda;

Türkiye Bankalar Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre salgının etkilenirin azaltılması, üretim ve istihdam kapasiteleri ile piyasa değerlerinin korunmasını desteklemek amacıyla, turizm sektöründeki işletmeler yanında bu işletmelerin tedarikçilerinin maaş ve kira ödemeleri ile sözleşme veya faturaya bağlı sabit giderlerinin, nakit ihtiyaçlarının ve kurumsal kredi kartı harcamalarının karşılanması için Turizm Destek Paketi Uygulamasına başlanacağı bildirilmiştir.

Konu ile ilgili detay yazı ekte verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.