BOZÜYÜK TSO 2020-2023 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI UYGULANMAYA BAŞLANDI.

• 03.12.2020

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2020-2023 dönemini içeren yeni Stratejik Planını Uygulamaya başladı.

Haziran ayı içerisinde Oda Yönetim Kurulu tarafından sunulan ve Oda Meclisi tarafından kabul edilerek kesinleştirilen ve uygulanmaya başlanan Bozüyük TSO 2020-2023 dönemi üçüncü stratejik plan çalışması ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT değerlendirmelerde bulundu.

Buğra LEVENT şu açıklamalarda bulundu.

“…Değerli Üyelerimiz, Paydaşlarımız, İş dünyamızın değerli temsilcileri, 2020 – 2023 dönemi Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yeni Stratejik Planımızı tamamlamış bulunuyoruz.

2012--2015 yıllarını kapsayan ilk Stratejik Plan ve 2016-2019 yıllarını kapsayan ikinci Stratejik Plan dönemimizde olduğu gibi bu yeni Stratejik Plan döneminde de aynı şevk ve heyecan ile çalışmalarımızı siz değerli üyelerimizin etkin katılımları ve çok değerli destek ve katkıları ile yürütmek istiyoruz.

Halen Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yedi Kişilik Yönetim Kurulumuz,  Yirmiüç kişilik Oda Meclisimiz ve toplam elli üç Meslek Komite Üyemiz  807 Faal, 352 Askıda ve 22 Tasfiye Halinde olan üyelerimiz ile birlikte toplam 1181 Üyemize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Stratejik Planlar ait oldukları Kurumlara, Kuruluş, Firma,  ve  Sivil Toplum Kuruluşlarına değer katmak, geleceği planlamak ve belirlenen ana stratejiler üzerine oluşturulan amaç, hedef ve eylemler ile sonuca ulaşmak amacı ile yapılan çalışmaları kapsamaktadır.

Dört yıllık takvime göre hazırlanıp bütçelendirilen 2020-2023 dönemi Bozüyük TSO Stratejik planımızın tamamını www.bozuyuktso.org.tr Kurumsal İnternet Sayfalarımızdan izleyebilirsiniz.

2020-2023 yıllarını kapsayacak bu yeni Stratejik Planımızın hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği bulunan tüm üyelerimize ve paydaşlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim.

Yakın dönemde Üyelerimiz ve Bölgemiz ekonomisinin gelişimi ve büyümesine katkı sağlamak amacı ile tasarlanan 2020-2023 yılları Odamız Stratejik Planının başta üyelerimiz ve paydaşlarımız olmak üzere tüm bölge ve ülke ekonomisine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim…”

01.07.2020

• BOZÜYÜK TSO  2020-2023 DÖNEMİ STRATEJİK PLANI UYGULANMAYA BAŞLANDI.