“LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME WEBİNARI” DÜZENLENDİ

• 13.01.2021

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz tarafından lisansüstü eğitim programlarını, kamu kurumları ve sanayi firmalarını tanıtmak amacıyla “Lisansüstü Eğitim Programları Bilgilendirme Webinarı” düzenlendi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Başkanı Levent programda; “

Öncelikle bu program için emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.

31.07.2019 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarımız arasında Sanayi Odaklı Lisansüstü Tez İş Birliği Protokolü imzalanmıştı.

Buna benzer ortak paydaş çalışmalarımızı sayın Valimiz ve Rektör hocamızın başkanlığında Bilecik genelinde faaliyet gösteren KÜSİ “Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Protokolü çerçevesinde” yapılan çalışmalar ile de sürdürüyoruz.

Yine ilçemizde bulunan Meslek Yüksek Okulumuz ve Fakültemizin gelişimi, tanıtımı ve tercih edilebilir olma durumunu yükseltmek adına da burs, staj ve benzeri imkalar üzerinde dönem dönem ortak çalışmalar yapıyoruz.

Yine böyle ortak bir çalışma için bir arada bulunuyoruz.

Hem Bilecik hem de Ülke sanayisine önemli katkı sunmayı amaçlayan bu protokol ile bölge sanayisinin karşılaştığı sorunlar Üniversitede Lisansüstü Eğitim gören öğrencilere tez konusu olarak verilecek ve bu sayede sahadaki problemlere çözüm getiren bilimsel çalışmaların yapılmasına imkan sağlanmış olacak.

Bu programda öğrencilerimizi de çok önemsiyoruz.

Bölgemiz ekonomisinin kalbi olan sanayicilerimizin sorunlarına ciddi anlamda katkı sağlarken, aynı zamanda da geleceğimiz olan gençler büyük tecrübeler edinmiş olacak daha sonraki yıllarda da daha öngörülü olabileceklerdir.

Rektör hocam başta olmak üzere tüm emeği geçen hocalarımıza bu çalışmaları için çok teşekkür ediyorum dedi .

Saygılarımızla.

12/01/2021