İŞBİRLİĞİ TALEBİ - BANGLADEŞ

• 04.02.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 01.02.2021 tarih ve 974 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,

Ticaret Bakanlığının ilgide kayıtlı yazısı ile, Dakka Ticaret Müşavirliğinden alınan bir yazıya atfen, Bangladeş'te boya, mürkkep ve toz boya sanayiinde faaliyet gösteren Noorjahan International Indertor and Machinary&Chemicals firmasının bu alanlarda ve farmasotik sektöründeki çeşitli makine ve aletler ile sıvı dolum makineleri veya Bangladeş'te satılabilecek diğer makineler için (tarım ve tekstil makineleri gibi) Türk firtmalarının yerel acentesi olarak işbirliği yapma talebi bildirilmiştir.

Bahsi geçen Noorjahan International Indertor and Machinary&Chemicals firmasına ait sertifika ve detaylı bilgiler http://www.tobb2b.org.tr/ihaleyatirimprojeleri.php adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.