İSTİHDAM TEŞVİKLERİ

• 04.03.2021
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 24.02.2021 tarih ve 1875 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile 4447 Sayılı Kanun'a eklenen maddeler ile yeni istihdam teşvikleri getirilmiş ve mevcut  maddelere yapılan düzenlemeler ile bir kısım istihdam teşviklerinin ise süresi uzatılmıştır.
Söz konusu teşvik, destek ve indirim uygulamalarının yasal dayanaklarına, açıklamalarına, başlangıç ve bitiş tarihlerine, yararlanma şartlarına ve teşvik tutarlarına, SGK tarafından hazırlanarak web sitesinde  yayımlanan ve ekte bulunun sunumdan ulaşabilirsiniz.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.

SGK Teşvik Sunusu (sgk.gov.tr)
  • 238 (6.42 MB)