Haber Arşivi

BAŞARILI ÖĞRENCİMİZE TABLET BİLGİSAYAR HEDİYEMİZİ TESLİM ETTİK.

  • 22.04.2021
  • bozuyuktso

T.C. Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünün her yıl planlı bir şekilde yürüttüğü 15 Mart “Dünya Tüketiciler Günü” kapsamında, çeşitli etkinlikler düzenlenerek tüketici bilincinin arttırılmasını hedeflemektedir.

Bu amaçla eğitim çağından ki çocuklarımız ve gençlerimizin bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlenmesi amacıyla Ticaret İl Müdürlüğü tarafından resim yarışması düzenlenmiş bu yarışmada İl genelinde dereceye giren Saffet Şeker Ortaokulu öğrencisi Ecrin Sunar ödül almaya hak kazanmıştır.

Bozüyük Kaymakamlığında gerçekleşen ödül töreninde, Kaymakam Hasan Yaman, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ödül kazanan öğrencimiz Ecrin Sunar’a hediyelerini takdim ettiler.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak yarışmada ödül kazanan öğrencimize Tablet Bilgisayarını Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent verdiler.

 Başkan Buğra Levent öğrencimize başarılarının devamını dileyerek tebrik etti.

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  22.04.2021
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BAŞARILI ÖĞRENCİMİZE TABLET BİLGİSAYAR HEDİYEMİZİ TESLİM ETTİK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç