Haber Arşivi

GÖREV BELGESİ DÜZENLENMESİ KONULU GENELGE HK

  • 29.04.2021
  • bozuyuktso

Değerli Üyemiz, Sayın İlgili ..,

T.C. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından (Bugün) 29 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan görev belgesi düzenlenmesi konulu genelge ekte verilmiştir. Yine bu genelge kapsamında düzenlenecek olan görev belgesinin de bir örneği yazımız ekinde verilmiştir. Genelge de mevcut belgelerin geçerlilik tarihi 2 Mayıs 2021 Pazar günü saat 24'e kadar belirtilmiştir. Bu tarihe kadar gerekli düzenlemelerin yapılması yeni görev belgelerinin düzenlenmesi gerekmektedir. 

Ek Açıklama; Sayın Üyelerimiz, Değerli Sanayiciler..,  Bilecik Valiliğinden alınan son bilgi notuna göre son genelge kapsamında belirtilen firma çalışanları için düzenlenecek olan görev belgeleri iller ve ilçeler arası seyahat eden firma çalışanları için e-devlet üzerinden alınması gerekiyor.., bulunduğu bölgede çalışanlar için ise firmalar belirtilen forma uygun manuel olarak çalışanlarına görev belgesi düzenleyebileceklerdir.
Saygılarımızla.
  • GÖREV BELGESİ DÜZENLENMESİ KONULU GENELGE HK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç