• 24.05.2021
Kamu İhale Kurumu, TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde 27-28 Mayıs 2021 tarihinde "Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm" konulu sempozyumu internet üzerinden düzenlenecektir. Sempozyum davetine ilişkin yazı ekte verilmiştir.
Sempozyumda ekli program kapsamında Kamu İhale Sözleşmelerinde Borçlar Hukuku, Şirketleri Hukuku ve İdare Hukukuna ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri ile Kamu İhalelerinde Elektronik Dönüşüm konuları anlatılacaktır.
Katılım kayıt için : https://cutt.ly/VbRpwGg
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • KAMU İHALE SÖZLEŞMELERİNDE GÜNCEL SORUNLAR, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ VE ELEKTRONİK DÖNÜŞÜM SEMPOZYUMU