AR-GE SANAYİ VE TEKNOLOJİ FUARI

• 07.06.2021

Bölgemizin sanayicileri, 9-12 Haziran tarihlerinde ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında ülkemizin savunma sanayii devleriyle işbirliği zemini oluşturabilmek için ikili iş görüşmeleri yapacak.

Eskişehir Endüstri Fuarı, 9-12 Haziran’da ETO TÜYAP Fuar Merkezinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuar kapsamında Eskişehir’in üretim altyapısı için son derece önemli bir buluşma gerçekleşecek. Bölgemizin sanayicileri, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliğinde, Türkiye’nin savunma sanayi devleriyle bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Ziyaret için:
9 - 12 Haziran 2021 Endüstri Fuarı B2B (etonet.org.tr)
  • AR-GE SANAYİ VE TEKNOLOJİ FUARI