ÇAYCUMA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 11.06.2021

Eskişehir Ticaret Odası Organizasyonunda gerçekleşen Ar-Ge Sanayi ve Teknoloji fuarı organizasyonu kapsamında bölgemize gelen Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ilçemizi ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası heyeti İlk olarak daha önce Çaycuma Kaymakamlığı görevinde bulunan İlçemiz Kaymakamı Sayın Hasan Yaman’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretine geçildi.

Bozüyük Kaymakamı Sayın Hasan Yaman’ın da katıldığı ziyaret programında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Meclis Başkan Yrd. Sedat Kara, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Serhat Dereli, Yönetim Kurulu Üyeleri, Deniz Saraç, Ali Karakaş, Çağatay Yurtbay, Aytekin Pekdemir ve Oda Genel Sekreteri Alper Püren Odamızı ziyaret ederken Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyesi A.Murat Köftecioğlu, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Adem Hoşoğlu ile Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundular.

Bölgesel ekonomik durumlar ile ilgili karşılıklı görüşmeler yapılırken sektör iş kolları arasında geliştirilebilecek konular ele alındı. İleriki zamanda kardeş oda protokolü ile Stratejik İş Birliği yapılması kararlaştırıldı. Ziyaret sonunda ilçemizi ziyareti anısına Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu’na plaket takdim etti.

10.06.2021
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası

• ÇAYCUMA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ  ODAMIZI ZİYARET ETTİ.