DEVA DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 17.06.2021

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve Deva Partisi Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre ve teşkilatı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerini ziyaret etti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Bağ, Kısmet Turan, Meclis Şefer Üyesi Mustafa Öztürk ile Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk’ün bulunduğu ziyaret programında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Parti temsilcilerine Bozüyük’ün sanayisi ticaret hacmi, lojistik ve ekonomik durumu hakkında bilgiler verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ise ekonomi politikaları hakkında bilgiler paylaştı. Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret fikir alışverişi sonrasında son buldu.

15.06.2021
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası