MASAK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

• 21.06.2021
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 01 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00'da internet üzerinden; Kuyumcular, Emlak Danışmanları, İkinci El Araç Ticareti Yapanlar ile Bağımsız Denetim Kuruluşları ve Muhasebeciler için MASAK Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.
TOBB tarafından düzenlenecek olan seminerde; mezkur sektörlerde faaliyet gösterenlere yönelik olarak, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından kara para aklama, terörizmin finansmanı ile mücadele ve kitle imha silahlarının finansmanının yayılmasının önlenmesi hususları anlatılacaktır.
Toplantıya katılım için http://webinar.tobb.org.tr linkini kullanabilirsiniz.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.