ŞEKERBANK BOZÜYÜK ŞUBE MÜDÜRÜ BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT'İ ZİYARET ETTİ.

• 18.08.2021

Şekerbank Bozüyük Şube Müdürü olarak göreve başlayan Esin Dursun Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Çelik’ de bulundu.

Buğra Levent, Bozüyük Şube Müdürü olarak göreve başlayan Esin Dursun’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Bozüyük’ün Sanayisi ve Ticareti ile ilgili kısa bilgiler aktardı.

Ticari krediler ile ilgili oda üyelerimize kolaylık sağlanması konusunda ricada bulunan Buğra Levent ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrası ziyaret son buldu.

17.08.2021

• ŞEKERBANK BOZÜYÜK ŞUBE MÜDÜRÜ  BOZÜYÜK TSO BAŞKANI BUĞRA LEVENT'İ ZİYARET ETTİ.