Haber Arşivi

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLE ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA PROTOKOLÜ İMZALANDI.

  • 25.08.2021
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Albaraka Türk Eskişehir Şubesi arasında Oda Üyelerimiz Sanayiciler ve KOBİ niteliğindeki firmalarımıza yönelik kredi finansman ihtiyaçlarına ilişkin protokol imza altına alındı.

24 Ağustos 2021 Salı günü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 169. Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Oda Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahri Bülbül Yönetim Kurulu Üyesi Murat Köftecioğlu ile Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk’ ün katıldıkları oda yöneticilerimiz ile birlikte Albaraka Türk Eskişehir Şube Müdürü Arif Yavuz ve Banka Uzmanı Metehan Çapkın İle birlikte protokol imza altına alındı.

İmzalanan protokolde öncelikle Odamız Üyesi KOBİ'lere yönelik destek finansman kampanyası yine avantajlı araç finansmanı muhtelif kredi kartı avantajları ile masrafsız bankacılık kampanyasına ilişkin detaylara yer verildi.

Ayrıca imzalanan protokol ile özellikle dış ticaret işlemi yapan ihracatçı firmalarımıza yönelik Albaraka Türk Eskişehir Şubesi tarafından ihracat işlemlerinde döviz akreditif ve benzeri avantajlı işlemlerin gerçekleştirilebileceği ifade edildi.

Dış Ticaret işlemlerinin finansmanI ve KOBİ’lerimize yönelik farklı Kredi alternatiflerini kapsayan protokolün üyelerimize faydalı olmasını temenni ederiz.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

24.08.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLE ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA PROTOKOLÜ İMZALANDI.
  • ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLE ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç