Haber Arşivi

ODAMIZ YÖNETİCİLERİ BOZÜYÜK KAYMAKAMI ADEM ÖZTÜRK’Ü, GARNİZON KOMUTANLIĞI, BAŞSAVCILIK VE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

  • 20.09.2021
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamlığına geçtiğimiz günlerde atanan Sn Adem Öztürk’e  hayırlı olsun sebebiyle Oda Yöneticilerimiz Bozüyük Kaymakamımızı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette Oda Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra Levent ile beraberinde hazır bulunan Meclis Üyelerimiz İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem Öztürk’ü makamlarında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Ziyaret sırasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk’e Odamız ve İlçemiz Sanayi ve Ticareti ile ilgili bilgiler aktardı.

Ziyaret sebebi ile çok memnun olduklarını belirten Kaymakam Öztürk , Mehmet Doğan Tunç ve Buğra Levent ile birlikte Meclis Üyelerimize teşekkürlerini sundu.

Program devamında Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Hamdi Ferhat İnanç, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Bükme ve Emniyet Müdürü Sayın Orhan Bozdemir makamlarında ziyaret edildi.

            Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

20.09.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • ODAMIZ YÖNETİCİLERİ BOZÜYÜK KAYMAKAMI ADEM ÖZTÜRK’Ü, GARNİZON KOMUTANLIĞI, BAŞSAVCILIK VE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç