Haber Arşivi

KAYMAKAM ADEM ÖZTÜRK BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

  • 20.10.2021
  • bozuyuktso

İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem Öztürk ve İlçe Emniyet Müdürümüz Orhan Bozdemir Odamız Yöneticilerine Nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakam Adem Öztürk  Meclis ve Oda Yönetim Kurulu Başkanımız  ve Oda Yöneticilerinden oluşan bir heyet ile makamlarında ziyaret edilmişlerdi.

Bu ziyaret sonrasında Sayın Kaymakam Adem Öztürk iade-i ziyaret ve nezaket ziyareti çerçevesinde odamıza bir ziyarette bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fahri Bülbül, İbrahim Bağ, Kısmet Turan, Meclis Üyeleri Hüseyin Elmas, Fikret Karaçalı, Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundular.

Kaymakam Adem Öztürk ile, İlçemiz ortak sorunları, neler yapılabileceği ve odalarla birlikte Kaymakamlığımızın hangi projeleri yürütebileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan görüşmeler sırasında  Oda Hizmet binamızın fiziki durumu hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından kısaca bilgilendirilen Kaymakam Adem Öztürk bu giriş sonrasında Odanın bölgede Büyük Sanayi kuruluşlarıyla ortaklaşa projelerde bir araya gelmesinin öneminden bahsetti. Bu çerçevede marka değeri olan firmalar ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi odasının bir sivil toplum kuruluşu olarak İlçemiz Kaymakamlığı’nın da  destekleriyle ortak projeler üretmesinin temenni ettiğini söyledi.

Odamızı ziyaretleri anısına Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Emniyet Müdürümüze Odamızı ziyaretleri anısına Plaketi takdim edildi ve toplantıya son verildi.

Değerli Üyelerimize.., Paydaşlarımıza.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla..,

19.10.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • KAYMAKAM ADEM ÖZTÜRK BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
  • KAYMAKAM ADEM ÖZTÜRK BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
  • KAYMAKAM ADEM ÖZTÜRK BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç