BULGARİSTAN SEÇİMLERİ HK

• 12.11.2021
Sayın Üyemiz,
T.C. Bozüyük Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 09.11.2021 tari ve 2165 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
14 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Bulgaristan Ulusal Meclis, Cumhurbaşkanı Yardımcısı seçimleri ile 21 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilmesi muhtemel Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı ikinci tur seçimleri yapılacağı bildirilmiştir.
Bulgaristan vatandaşları ile Bulgaristan ve Türk vatandaşlığına aynı anda sahip olup oy kullanma hakkına sahip olanlar için seçim öncesi ve sonrası gerekli izin işlemlerinde kolaylık sağlanması istenmiştir.
Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.