ESKİŞEHİR TÜYAP YAPI FUARI ZİYARETİ HK

• 03.11.2021

Sayın Üyemiz...!

Tüyap Tüm  Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan  Eskişehir Yapı 2021 2. Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı  25 Kasım -  28 Kasım 2021 tarihleri arasında ETO – TÜYAP Fuar Merkezi  / Eskişehir’de gerçekleştirilecektir.

FUAR ADI                                           : Eskişehir Yapı 2021 2. Yapı Malzemeleri Fuarı

FUAR TARİHİ                                    : 25 Kasım 2021 -  28 Kasım 2021

KAPSAMI                                            : İnşaat Malzemeleri

Yukarıda özellikleri belirtilen fuarlara Odamız organizasyonu  ile, 25 Kasım 2021 Perşembe  günü  günü birlik otobüs seferi ile ziyaret gerçekleştirilecek olup, Ulaşım  Odamızca karşılanacaktır.

Ziyaret ile ilgili olarak  firmanız adına katılacak kişi/lerin bilgilerinin aşağıda verildiği şekli ile en geç 22.11.2021 günü mesai bitimine kadar 0 228 314 29 20 no’lu Odamız fax’ına ve/veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• ESKİŞEHİR TÜYAP YAPI FUARI ZİYARETİ HK