Haber Arşivi

İNŞAAT VE YAPI GRUBU SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 24.11.2021
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde İnşaat ve Yapı Grubu geniş katılımlı sektör toplantısı 23.11.2021 Salı günü Grand Çalı Hotel de gerçekleşti.

Toplantıya TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurul Başkanı ve Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Halil İbrahim Aktepe, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Karasu,İsmail Sağıroğlu OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, Türk Telekom İl Müdürü Ramazan Gezer, Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Metin Ceyhan, Odamız Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Nurgül Uyar, Odamız Yöneticileri ve Sektör temsilcileri olan Odamız Üyeleri katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent;

Odamıza kayıtlı farklı sektörlerde hizmet veren firmalarımıza yönelik sektörel istişare toplantılarımızın ilkini geçtiğimiz ay gıda grubumuz ile yapmıştık.

Bu toplantımızda da inşaat, taahhüt,  malzeme ve bağlı hizmet kollarında faaliyet gösteren firmalarımız ile bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Bu toplantılarımızın amacı sektörlerin mevcut durumu, varsa yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerini almak ve bu sorunları gerekli mercilere ileterek çözüm aramak ve takip etmek şeklinde olacaktır..,

Değerli üyelerimiz pandemi sürecinde sizlerle çok fazla bir araya gelemesek de .., bizler Odalar ve Borsalar Birliği ile yaşanılan bu çalkantılı süreçlerle ilgili sürekli zoom üzerinden toplantılara katılım sağladık. Konuyla ilgili Bakanlarımıza katıldığımız toplantılarda söz alarak bölgemizin ve sektörün sorunlarını ilettik.

Ben burada TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Başkanımız Halil İbrahim beye de huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim.

Çünkü İnşaat ve Taahhüt Kurulu Odalar ve Borsalar Birliğimizin lokomotif kurullarından ..,

İletilen her sorunu ve çözüm önerilerini genel kurullarımızda başkanımız her ortamda ve konuşmalarında dile getirmiş ve takip etmiştir.

Toplantımızda inşaat sektörünün bire bir ilişki içinde olduğu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri bulunuyor.., 

Bozüyük  Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Taahhüt Kurulu Başkanı, OEDAŞ Telekom Aksagaz gibi kurumlarımızın da temsilcileri bu akşam bizlerle birlikteler..,

Bu kurum temsilcilerimizin de firmalarımıza yönelik görüş ve önerilerini almak isteriz.

Yemek öncesi saat 19:30 a kadar görüşmelerimizi sürdürelim ardından akşam yemeği ile birlikte devam etmeyi planlıyoruz.

Faydalı bir toplantı olmasını dilerim. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim dedi.

Sunumların ardından sektör temsilcilerinin ruhsat sıkıntıları, İş Güvenliği, Şantiye Şefliği, Otopark yasası sıkıntıları, Kamu ihalelerinde 100 iş gününü geçen işlerde şartnamelerin yeniden güncellenmesi, Tapu harçlarının düşürülmesi, Gümrük Müdürlüğü ve Lojistik Merkez ve çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı görüşmeler şeklinde program devam etti.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  23.11.2021
  BOZÜYÜK
 TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • İNŞAAT VE YAPI GRUBU SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • İNŞAAT VE YAPI GRUBU SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • İNŞAAT VE YAPI GRUBU SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • İNŞAAT VE YAPI GRUBU SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç