Haber Arşivi

ODAMIZ TARAFINDAN AİLE ŞİRKETLERİ NASIL KURUMSALLAŞIR? KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.

  • 25.11.2021
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği  “Aile Şirketleri Nasıl Kurumsallaşır?” konulu seminer Bozüyük TSO Konferans Salonunda gerçekleşti.

Program öncesinde Bozüyük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konusu ile ilgili sunum gerçekleşti.

Daha sonra  Aile Şirketleri Nasıl Kurumsallaşır konulu seminer programına geçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent program öncesinde yaptığı konuşmada;

Son iki yıllık dönemde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de salgın hastalık ve pandemi kısıtları ile mücadele ediyoruz. Bu süreçte maalesef bir araya gelme şansı pek bulamadık.

Bu kısıtlamaların üzerine bir de son günlerde ülkemiz döviz fiyatları ve mali piyasalarda yaşanan ani çalkantı ve fiyat farkları sebebi ile de zor günler yaşamaya başladı..,

Böylesine sıkıntılı günler yaşadığımız şu dönemde gerçekten kurulup yaşatılması ve sürdürülmesi ülkemiz şartlarında daha da güç olan şirketlerimizin ayakta kalmaları varlıklarını sürdürmeleri her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Hele de bir miktar yol almış olup ta işini ikinci,  belki de üçüncü kuşağa devretmek isteyen firmalarımız bu sıkıntıları daha da şiddetli yaşıyorlar..,

Tam da bu aşamada sayın hocamızın görüş ve önerileri ile her biri bizim için birer mücevher kıymetinde olan şirketlerimizin geleceğe hazırlanması ve kurumsal yapılarını güçlendirmesi büyük önem taşıyor.

Kısacası firmalarımızın kurumsal yapılarının güçlendirilmesi ve aile şirketlerinde bu anlamda bir farkındalık yaratılması için bu toplantımızı çok önemsiyorum. Faydalı olması dileklerim ile tekrar katılımlarınız için teşekkür ediyorum dedi.

Seminere Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe Finansman Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Y. Kaygusuz konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde, ‘Aile Şirketlerinin Kuruluşu,  Aile Şirketlerinin Büyümesi,  Aile Şirketlerinin Başarısı, Kuşaklar Arası Devir ve Devamlılığı… ‘ gibi konular aktarıldı. 

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  24.11.2021
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • ODAMIZ TARAFINDAN  AİLE ŞİRKETLERİ NASIL KURUMSALLAŞIR?  KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.
  • ODAMIZ TARAFINDAN  AİLE ŞİRKETLERİ NASIL KURUMSALLAŞIR?  KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.
  • ODAMIZ TARAFINDAN  AİLE ŞİRKETLERİ NASIL KURUMSALLAŞIR?  KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç