CUMHURİYET BAŞSAVCISI MUSTAFA BÜKME ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

• 13.12.2021

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sayın Mustafa Bükme, Odamız Yöneticilerini ziyaret etti.

HSYK’nın kararnamesi ile Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Mustafa Bükme, Odamız Yöneticilerinin ziyareti sonrasında nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bükme ,Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile birlikte Oda Yöneticilerimiz ile bir süre sohbet etti.

Odamız Yöneticileri ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirtirken Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Cumhuriyet Başsavcımıza Odamızı ziyaretleri anısına Plaket takdim eden Yöneticilerimiz nazik ziyareti için teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

13.12.2021
  • CUMHURİYET BAŞSAVCISI MUSTAFA BÜKME  ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.