BOZÜYÜK TSO SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SINAVLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

• 14.12.2021

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları yapılmaya devam ediyor.

Daha önce Ahşap Kalıpçı, Betonarme Demirci, Sıvacı, Isı Yalıtımcı, Seramik Kaplamacı Oto Alım Satım Sorumlusu, Emlak Danışmanlığı gibi Mesleki Yeterlilik Sınavlarını gerçekleştiren Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Resmi Gazete’de 13 Şubat 2018 tarihinde yayımlanan yönetmelik ile Emlak Danışmanlığı yapan firmalara yönelik dördüncü kez “Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavını” gerçekleştirdi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından düzenlenen Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesini almak için müracaat eden 10 kişinin, yazılı ve mülakat sınavları Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, gerçekleşti. Sınavda MEYBEM değerlendiricisi Mustafa Taşkıran görev aldı.

14.12.2021
  • BOZÜYÜK TSO SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SINAVLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ.