BOZÜYÜK LOJİSTİK MERKEZ TAMAMLANIYOR

• 22.01.2022

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Lojistik Köy çalışmalarının 2022 yılı yatırım programına alındığı, ilk aşamada 80 Milyon TL ayrılan projeye 2022 yılında ihalesi yapılarak başlanacağı bilgisini paylaşmak istiyorum dedi.

Uzun zamandır takibini yaptığımız ve her fırsatta dile getirdiğimiz ve gerekli makamlara hazırladığımız arz dosyaları ile Bozüyük’ümüz ve bölgemizi yakından ilgilendiren Lojistik Merkez çalışmaları ile ilgili Bilecik Millletvekili Sayın Selim Yağcı’dan  sevindirici haberler almış bulunuyoruz.

Lojistik merkez projesinin yatırımcıyı Bozüyük’e çekeceği ve bölgemiz için yatırımların ivme kazanacağı bir 2022 yılı bizleri bekliyor. Dedi.

21.01.2021
  • BOZÜYÜK LOJİSTİK MERKEZ TAMAMLANIYOR