SANTEK TOPLANTISI BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİ

• 17.02.2022

Bilecik’in mevcut sanayi ortamı ve inovasyon ekosisteminin analiz edilerek potansiyel sektörler ve genişleme alanlarının tespit edilmesi amacıyla Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) toplantısı yapıldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Bozüyük Kaymakamı Sayın Adem Öztürk başkanlığındaki toplantıda, sektörel sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi.

2021yılının son toplantısında alınan karar gereği ilçelerde de yapılması planlanan SANTEK toplantısının ilki Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bilecik genelinde sanayinin, istihdam ihracat ve teknolojik gelişim başlıkları altında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sağıroğlu, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent,  Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay ile  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kosgeb Müdürlüğü, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, OSB Müdürleri ve Sanayici Firmalarımız katılım sağladı.

16.02.2021

• SANTEK TOPLANTISI BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİ