Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO 5 YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.

  • 22.02.2022
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi.

  1. Dönem Akredite Oda olan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2012 yılından bu yana hizmetlerini Akredite Oda olarak sürdürmeye devam ediyor.

2021 yılının Ekim ayında gerçekleşen Akreditasyon Sistemi Denetimi’nin yeni açıklanan sonuçlarına göre “B” düzeyindeki hizmet kalitesini sürdürdü.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarısından dolayı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’e tebrik mesajı gönderdi. Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Belge Yenileme Denetiminiz sonrasında Denetim Raporunuz, Birliğimiz Akreditasyon Kurulunca değerlendirilmiş olup Odanızın akreditasyonunun, 31.12.2024 tarihine kadar uzatılması kararı alınmıştır.

Akreditasyon Sistemi’ni içtenlikle sahiplendiğiniz için başta size, Yönetiminize ve Meclisinize, sistemin gerekliliklerini özenle uygulayarak üyelerinize en üst seviyede hizmet sunan Genel Sekreterinize, Akreditasyon Sorumlunuza ve tüm çalışanlarınıza teşekkür ederim.

Başarınızdan dolayı sizi kutluyor, çalışmalarınızın devamını diliyorum.”

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’ de

Odamızın “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi’nde 5 Yıldızlı Belge sahibi olmasından dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 1994 yılında kuruldu İlçemiz bir Sanayi şehri yaklaşık 40 yıllık bir Sanayi geçmişimiz var..

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk kalite çalışmalarına 2009 yılında TS ISO 9001 belgesi alarak başladık.

Bu belgenin başlangıcı ile birlikte hemen devamında 2012 yılında 85. sırada Türkiye Odalar Borsalar Birliği Akredite Odalar arasına katıldık ve bu zamandan beri Odamız üyelerine en kaliteli şekilde hizmet verme gayreti içerisinde çalışmalarımızı geliştirerek sürdürmeye devam ediyoruz.

Oda-Borsa Camiamızdaki hizmet standardının gelişmiş ülkelerdeki Odaların seviyesine ulaşmasını sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, bu belgemizin yenilenmesinde emeği olan Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize, Genel Sekreterimize ve personelimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  22.02.2021
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BOZÜYÜK TSO  5 YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.
  • BOZÜYÜK TSO  5 YILDIZLI HİZMET AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç