• 02.03.2022
Sayın Üyemiz;
Odamız Ekmek, Pasta, un ve unlu mamuller üyelerinin katılımıyla İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköyde 10-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak olan IBAKTECH 13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarına bir ziyaret gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
11 Mart 2022 tarihinde fuara katılım sağlamak isteyen değerli üyelerimiz araç ve diğer hizmetlerin ayarlanabilmesi için tarafımıza katılım teyidi vermesi önemle rica olunur.
Saygılarımızla.
Bilgi: 02283142921
  • IBAKTECH 13. ULUSLARARASI EKMEK, PASTA MAKİNELERİ, DONDURMA, ÇİKOLARA VE TEKNOLOJİLERİ FUARI