Haber Arşivi

Yatırımlarda Uygulanan Devlet Destekleri ve Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Toplantısı

  • 29.03.2022
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz;

Sanayi Bakanlığı ve Teknoloji Bakanlığı, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Odamız tarafından, Türkiye’de uygulanan yatırım teşvik mevzuatı ve uygulamaları ilgili bilgilendirmelerde bulunmak ve sanayi sektörünün devlet destekleri ile ilgili sorun ve önerilerini görüşmek amacıyla, “Yatırımlarda Uygulanan Devlet Destekleri ve Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Toplantısı” 29 Mart 2022 Salı günü Saat: 14.00’da Bilecik TSO Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Bilgilendirme toplantımıza Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Sayın Mehmet Yurdal Şahin konuşmacı olarak katılarak üyelerimizle birlikte olacaktır. Kalkınma ve gelişmenin öncelikle güçlü bir sanayi birikiminden geçtiği muhakkaktır. İlimizin ve ülkemizin uluslararası arenada kendini kanıtlayabilmesi için güçlü bir sanayiye ihtiyacı vardır. Sanayi alanlarının tesislerle donatılmasında teşvikler şüphesiz itici bir güçtür. İş dünyası olarak bu gücü doğru kullanmak ve tüm imkanlardan istifade etmek için bu toplantıyı organize etmiş bulunmaktayız.

Değerli üyelerimiz, Bilecik TSO Konferans Salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına katılım sağlamanız bizlere güç katacaktır.

Saygılarımızla.
  • Yatırımlarda Uygulanan Devlet Destekleri ve Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Toplantısı

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç