SANTEK TOPLANTISI PAZARYERİ İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

• 30.03.2022

Bilecik’in mevcut sanayi ortamı ve inovasyon ekosisteminin analiz edilerek potansiyel sektörler ve genişleme alanlarının tespit edilmesi amacıyla Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) toplantısı yapıldı.

Pazaryeri Kaymakamı Sayın Ferhat Altay başkanlığındaki toplantıda, sektörel sorun ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Bilecik genelinde sanayinin, istihdam ihracat ve teknolojik gelişim başlıkları altında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin , Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kosgeb Müdürlüğü, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, OSB Müdürleri ve Sanayici Firmalarımız katılım sağladı..

30.03.2021
  • SANTEK TOPLANTISI  PAZARYERİ İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ