Haber Arşivi

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ’İN KATILIMI İLE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ.

  • 25.04.2022
  • bozuyuktso

Bir takım ziyaretler için Bilecik’e gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez. Valilik tarafından Konak Restoran’da düzenlenen iftar programına katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent’in de katılım sağladığı programda Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kurum Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri yer aldılar.

Gerçekleşen iftar yemeği sonrasında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez bir takım açıklamalarda bulundu.

Son 20 yılda Türkiye’nin her bir köşesinde dev bütçeli yatırımları hayata geçirdiklerini anlatarak, "Bilecik’imizde de son yıllarda bu anlamda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Sağlık, ulaştırma, eğitim, enerji başta olmak üzere şehrimiz değer alanda büyük bir gelişim ve değişim yaşanıyor. Bilecik’e son 20 yılda yaklaşık 20 milyarlık yatırım yaptık. Hızlı trenle şehrimizi İstanbul ve Ankara’ya bağladık. Duble yollar ve tünellerle, Bilecik’i diğer şehirlere hızlı ve konforlu bir ulaşım ağıyla bağladık. Bilecik Bozüyük Lojistik Merkez Projesi 2022 yatırım planına dahil edildi. Merkezin tamamlanmasıyla, fabrikalara ham madde teminiyle, mamul maddelerin taşınmasını kolaylaşacak. Bilecik önemli bir lojistik merkezi haline gelecek. Dedi.,

Daha sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Bozüyük Lojistik Merkez Projesi ile aynı anda takibini yaptığımız Gümrük Müdürlüğünü hatırlatarak Lojistik merkezin tamamlanması ile birlikte Gümrük Müdürlüğünün de kazandırılmasını talep etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez ise Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’e bu konu ile ilgili güncel olarak bir dosya hazırlayarak Ankara’ya beklediğini ve konunun takipçisi olacağını belirtti.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

22.04.2022
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI 

  • ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ’İN KATILIMI İLE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ.
  • ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ’İN KATILIMI İLE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ.
  • ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ’İN KATILIMI İLE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç