ONLİNE EXPORT AKADEMİ

• 17.05.2022
Sayın Üyemiz,
T.C. Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nün 17.05.2022 tarih ve 74713465 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nün ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı oluşturulduğu, 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 09:30'da Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Kayıt İçin :
https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_ZpYeqjVoSPmxb5YuSAhvDA  linki ile kayıt yapılabileceği ve gerekli bilgilerin kayıt aşamasında katılımcılara iletileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.