SANTEK BİLECİK SANAYİ VİZYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

• 22.06.2022

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Bilecik’te katılmış olduğu Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısında yaptığı konuşmada, “Bilecik ilimiz, gelişmekte olan sanayisi ve madencilik potansiyeli ile Marmara Bölgesi’nin ve Türkiye’nin yükselen şehirlerinden biridir.” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu(SANTEK) Bilecik Sanayi Vizyonu toplantısına katılım sağladı.

Bakan Yardımcısı Büyükdede, burada Bilecik’in seramik üretimine dikkat çektiği konuşmasında şunları aktardı:
Bilecik ilimiz, gelişmekte olan sanayisi ve madencilik potansiyeli ile Marmara Bölgesi’nin ve Türkiye’nin yükselen şehirlerinden biridir. İlimiz ekonomisindeki en önemli pay seramik sektörüne aittir. Türkiye’nin en eski ve en hızlı ilerleyen sektörlerinden biri olan seramik sektörü kullanılan yeni üretim teknolojileri ve modern seramik üretim hatlarıyla ürünlerini geliştirmekte ve seramik kaplama malzemeleri seramik sağlık gereçleri gibi alt sektörler ile ürün çeşitliliği gün geçtikçe artmaktadır.” dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise Organize Sanayi Bölgemiz ve sanayi kuruluşlarımızın sorunlarını dile getirdi.

Toplantıya, Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

21.06.2022
  • SANTEK BİLECİK SANAYİ VİZYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.