ONLİNE EXPORT AKADEMİ

• 29.06.2022
Sayın Üyemiz,
T.C. Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nün 17.06.2022 tarih ve 75686019 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;
İhracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yerleştirme Programı" oluşturulduğu, 30 Haziran 2022 tarihinde saat 09:30'da Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Export Akademi programına https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_84Xh_YaxQJWQyNKGCycw2w linki aracılığı ile kayıt yapılacağı ve gerekli bilgilerin kayıt aşamasında katılımcılara iletileceği bildirilmiştir.
Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.