ESNAF DESTEK KREDİSİ HK

• 24.10.2022

Değerli Üyemiz,

Cumhurbaşkanı tarafından 11 Ekim 2022 tarihinde esnafa kredi kolaylığı sağlayacak yeni bir paket açıklanmış buna göre esnaf için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatılmıştı.

Üyelerimizden konu ilgili olarak, Halkbank’ın hem Esnaf Odası’na, hem de Odamıza üye olanlara kredi imkanından faydalandırmadığı yönünde şikayetler olmuştur. Konu TOBB ve Halkbank arasında görüşülmüştür.

Bu kapsamda 10 Ekim’den önce hem Esnaf Odası’na hem Odamıza üye olan işletmeler söz konusu kredi imkanından faydalanabileceklerdir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.