Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ORGAN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.

  • 10.11.2022
  • bozuyuktso

2022 yılı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri Tamamlandı. Odamızda geçtiğimiz hafta yapılan Meclis ve Meslek Komiteleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından göreve gelen 22 kişilik Meclis Üyeleri, 10 Kasım 2022 Perşembe günü kendi aralarında seçime giderek Odamızın yeni dönem Başkanını ve Meclis Divanını belirledi.

Yapılan Yönetim Kurulu Başkanı seçiminin yanı sıra Yönetim Kurulu ile TOBB Genel Kurul Delegesi, Disiplin Kurulu seçimleri de gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Seçimi neticesinde Veli Çelik, Odamızın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi ve Yönetim Kurulumuz; Yönetim Kurulu Başkan Yrd. İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Murat Arslan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Adem Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Harun Karagöz ve Mustafa Bektaş olarak belirlendi.

Yapılan Meclis Divanı Seçimi neticesinde Mehmet Doğan Tunç tekrar yeni Meclis Başkanımız oldu. Meclis Divanımız ise; Meclis Başkan Yrd. Ekrem Tetik, Meclis Başkan Yrd. Aydın Doğdu ve Meclis Katip Üyemiz Berna Akdemir Çelik olarak belirlendi.

2022 – 2026 dönemi Meclis Üyelerimiz ise; Hasan Alpay, Fikret Karaçalı, Cenkhan Acder, Figen Aksu, Ali Osman Şahin, Hıdır Akyürek, Engin Yıldız, İbrahim Ergin, Kadir Emre, Recep Üzel oldu.

Aynı seçimde yapılan oylama sonucunda TOBB Genel Kurulu Delege seçimlerinde Hasan Öksüz Genel Kurul Delegesi Asil Üyesi olarak seçildi.

Disiplin Kurulu Üyeleri seçimleri ise Nurcan Özçakır, Recep Tırpan, Mehmet Narin, Sevim Özer Türkmen, Doğuş Hilmi Üneral ve Özcan Kuruoğlu Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen isimler oldu.

Seçimin sonuçlanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Veli Çelik, "Bozüyük için çalışacağız" dedi. Sandıktan çıkan sonuçlarla birlikte kazanan ya da kaybedenin olmadığını vurgulayan Çelik, konuşmasında, "Seçimlerimizi hayırlısıyla tamamladık. Birlik ve beraberlik içinde inşallah burada 4 yıl görev yapacağız. Kazanan Bozüyük olmuştur. Bundan sonra da kazanan Bozüyük olacaktır. İlimizin ve İlçemizin bütün temsilcileriyle birlikte Bozüyük için ne yapabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz. Bütün seçmenlerimize, Meclis Üyelerimize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ise burada yaptığı konuşmasında ; Bundan sonraki etapta da Bozüyük için hep birlikte çalışacağız. Kazanan veya kaybeden diye bir şey yok. El ele vererek en iyi şekilde Bozüyük Ticaretinin ve Sanayisinin çıtasını yükseltmek için birlikte çalışacağız” dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

  10.11.2022
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BOZÜYÜK TSO ORGAN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.
  • BOZÜYÜK TSO ORGAN SEÇİMLERİ TAMAMLANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç