Haber Arşivi

KGF KREDİ PAKETİ İLE İLGİLİ BANKA MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

  • 18.11.2022
  • bozuyuktso

KOBİ’lerin ve KOBİ dışı işletmelerin finansmana erişimine destek, teminat yetersizliği nedeniyle kredi alamayan KOBİ’lere ve KOBİ dışı işletmelere kefil olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ‘nin de ortağı olduğu bir finansman kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir.
Bu sebeple Kredi Garanti Fonu aracılığı ile farklı konu ve miktarlarda üyelerimize yönelik kredi programlarının devam ettiği bildirilmiştir.
Odamız Yöneticileri ile İlçemizde bulunan Banka Müdürleri ile konu hakkında istişare toplantısı gerçekleşmiş ve kredi programı değerlendirilmiştir. 
Üyelerimizin ihtiyaçlarına göre bire bir banka müdürlükleri ile irtibata geçmeleri konusunda banka müdürleri ile görüşülmüştür.
Toplantıya Meclis Başkanımız M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Bağ ve Murat Arslan, Sayman Üye Adem Öner,Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş, Harun Karagöz, Meclis Üyesi TOBB Delegesi Hasan Öksüz , Meclis Katip Üyesi Berna Akdemir Çelik ve Meclis Üyesi Ali Osman Şahin ile Banka Müdürlerimiz Zafer Keleş, Gamze Ersöz, Bayram Öner, Ferda Örer, Ufukan Polat, Ethem Demir, Esin Dursun, Uğur Uğur, katılım sağladılar.
Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.., 
 
  16.11.2022
  BOZÜYÜK
  TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • KGF KREDİ PAKETİ İLE İLGİLİ BANKA MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç