Haber Arşivi

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ODAMIZ YENİ YÖNETİCİLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

  • 21.11.2022
  • bozuyuktso

Ak Parti Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı Odamız yeni Yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve İlçe Partililerinin de katıldığı ziyaret programında Odamız Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Bağ, Yönetim Kurulu Sayman Üye Adem Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Akkaya, Mustafa Bektaş ve Harun Karagöz ile Meclis Başkan Yardımcısı Ekrem Tetik, Meclis Üyesi TOBB Delegesi Hasan Öksüz, Meclis Katip Üyesi Berna Akdemir Çelik, Meclis Üyesi Ali Osman Şahin ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk bulundu.

Bilecik Milletvekilli Selim Yağcı Oda Organ Seçimleri sürecinin çok yoğun bir rekabet ortamında geçtiğini adeta genel seçimler havasında bir coşkunun şehrimize yaşandığını ve bunun sonucunda da göreve gelen arkadaşları içtenlikle tebrik ederek yeni oluşan Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu Organlarındaki tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında ağırlıklı olarak İlçemizin yakından takip ettiği Gümrük Müdürlüğü ve Lojistik Köy konuları ve yapılması gerekenler görüşüldü.

Milletvekili Sayın Yağcı; Şehrimizin Jeopolitik konum ve Mevcut Sanayi Yatırımları ile Bölgemizin göz bebeği konumunda olduğunu, bu anlamda da özellikle geç kalınmış bir proje olarak Lojistik merkez Projesinin ve Gümrük Müdürlüğü kurulmasının en kısa zamanda hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Bu anlamda 2023 yılı içinde Lojistik Merkez Projesinin kalan kısmı için İhale aşamasının tamamlanıp hızla inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Yağcı Sayın Cumhurbaşkanımızın gece gündüz durmaksızın Ülkemiz için çalıştığını, çok büyük projelerin Ülkemizde hayata geçirildiğini 2023 yılı ile birlikte Ülkemizin çok daha güzel gelişmeleri yaşayacağını, bu anlamda ilçemize de Hızlı Tren, Devlet Hastanesi Yeni Diş Hastanesi ve bunun gibi bir çok projenin kazandırıldığını söyledi.

Ayrıca, Bölgemizin İhracat Potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu ve bunun daha net rakamlar ile belirlenmesinin gerektiğini, atıl kalan Toprak Holding Firmaları gibi işletmelerin son durum tespitlerinin yapılması ve bir an önce ekonomiye kazandırılabilmelerinin öneminden bahsetti.

Yine Şehirde konut yapımı anlamında büyüme alanlarının bir an önce ele alınması ve altyapı  sanayileşme ve özellikle de küçük sanayi sitesi için yeni alanlar yaratılması ve kobi niteliğindeki işletmelerin büyüme alanlarının geliştirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç; Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı’ya ziyaretleri sebebi ile teşekkür etti ve öncelikle Lojistik Merkez Projesinin hayata geçirilmesinin şehrimizi bir cazibe merkezine dönüştüreceğini belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken “Seçim sona erdi, bundan sonra, zaman birlik ve beraberlik zamanı, hep birlikte Bozüyük için çalışma, üretme ve Bozüyük’ü geliştirme zamanıdır, ben ve arkadaşlarımız bu heyecan ile çalışmalarımıza başladık her türlü fedakârlığı almaya hazırız bu süreçte de Milletvekilimizden değerli katkı, görüş öneri ve desteklerini talep ediyoruz, tüm STK lar ile birlikte hareket edeceğiz gerekirse sadece elimizi değil tüm gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.Bu sebeple bölgemiz için İlimiz ve Ankara’nın kapısını çok aşındıracağız dedi.

   Veli Çelik, görüşmeler sırasında ara eleman, istihdam ihtiyaçları ve ayrıca Proje Okulumuz olan Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili çalışmalarımız gündeme alındı ve Okulumuzun laboratuvar ihtiyacı konusunda destek istedi.

Ziyaret Odamız adına Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı’ya plaket takdimi ile sona erdi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla..,

18.11.2022

BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ODAMIZ YENİ YÖNETİCİLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.
  • AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ODAMIZ YENİ YÖNETİCİLERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç